• Open van Woensdag tem Zondag telkens van 11:00 tem 19:00

Help jezelf en anderen, volg de React Right!

Wil jij kunnen reageren op noodsituaties onder en boven water? Dan is de React Right - EHBO cursus perfect voor jou!
Image

React Right is het opleidingsprogramma van SSI voor hulp in geval van nood en bestaat uit de volgende basiscomponenten: primaire beoordeling, eerste hulp en reanimatie en primaire stabilisatietechnieken plus twee optionele componenten: het toedienen van zuurstof in geval van nood met betrekking tot duiken en de basis van het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED). Na afronding van dit programma ontvang je het SSI specialtybrevet React Right.

De React Right cursus bestaat uit 2 delen: het theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Het theorie gedeelte kan volledig online en/of via de MySSI app op je smartphone of tablet gevolgd worden, zo kan je alles op jouw tempo volgen. 

Veiligheid staat voorop bij ons, de cursussen worden altijd gegeven door ervaren instructeurs die zelf ook voltijds met duiken bezig zijn. Zij zijn vaak ook vergezeld van gekwalificeerde assistenten. Zo worden alle lessen in een veilige en ontspannen omgeving gegeven.

Lees hieronder meer over de theorie- en de praktijklessen.

 

Image

01

Theorie

De theorie van de React Right cursus overlopen we samen volledig nadat jij online alles al esn bekeken hebt. Zo heb je al een idee waarover het gaat en kunnen we vlotter door de les gaan.

02

Praktijk

De praktijkles word samen met de theorieles gegeven. Zo blijft alles duidelijk en kunnen we alles optimaal uitleggen.
Image
Image

03

Wat verder?

Krijg je niet genoeg van duiken? Stop dan zeker niet na de Deep Diver specialty en blijf bij leren! Zo maak je je duiken nog veel leuker en voel je jezelf veel beter onderwater. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden.

SSI React Right

€ 160
  • Theorie + Registratiekosten inbegrepen
  • Theorielessen inbegrepen
  • Praktijklessen inbegrepen
© 2018 Hoogenboom Dive Education. All Rights Reserved. Designed By HDE